Blogg; Senaste nytt i stuteri K2

9. jun, 2015

🙂Magic Cornflakes ( bild) nygodkänd i ASRP på sperma inport. 🙂Vi på stuteri K2 för språng rulla och tar emot bokningar. Kontakta oss!

Vi är mycket glada för samarbetet med Böckmanns och att vi känner oss hedrade kunna presentera denna topp hopp hingst med Europas bästa hopp blod. Mentos blodet och en mamma som gått Nationshoppningar i de högsta klasserna. 

De Goede Ree Metall är ett alternativ förstås och en supertalang i hoppning med hopp gener. Men Metall har inte kunnat hitta ryttare familj och har inte tävlat. Men någon hingst måste stanna hemma och gå i avel. Metall är dock utbildad både i dressyr ( av Marina Mattsson) och i hoppning av Philip Carey som tyvärr flyttat tillbaka till Irland.

27. mar, 2015

Lord åker säsongen 2015 till Holland för avel. Egentligen var det mycket svårt låna ut Lord men eftersom vi på stuteri K2 kunde få en lika fin hingst tillfälligt i byte så " why not"! Det är verkligen smickrande att Hollands mest framgångsrika sportponny stuteri vill låna Lord. Både Lord och Purioso är absolut bland de bästa nedärvarna i Europa till sportponnyer. Både Lord och Purioso har avkommor i landslaget i Tyskland. 

Vi på stuteri K2 fick 2 avkommor efter Lord i fjor och de är nu ett år. En svart hingst med Jarno som morfar. En pärla som är frestande ta fram som hingst men känner mig för gammal nu att ta fram nya unga hingstar. tiden får utvisa !

Den andra är ett fux sto med BoGi som morfar och kanske ett framtida avelsto för någon som känner sig frestad. 

27. mar, 2015

Valentino finns tillgänglig via fryst sperma. En topp individ som kommer nå toppen.Tävlas av Caroline Falkenskov som fn är i toppen i Danmark i kat. C

27. mar, 2015

I avel säsongen 2015. 😀Läs på hans egen sida som kommer uppdateras efter hand

27. mar, 2015

Iris är inte så gammal och mamma o pappa kan rida. Kan inte bli bättre. Lycka till familjen Ryrstedt 😊👍❤️❤️❤️